Sedinta foto Craciun Sibiu

Sedinta foto de Craciun in Sibiu intr-un decor ideal pentru familie,  copii, cuplu intr-un super studio. Apropierea Craciunului cu pasi repezi este o bucurie, deoarece acestea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade a anului, motiv excelent pentru a face fotografii cu toata familia. Imaginile rezultate din sedintele acestea foto se pot transforma in albume minunate si amintiri pretuite toata viata.

Localizare

Studioul nostru este situat in Sibiu, are o suprafata aproximativa de 100 mp este luminos, cald si exista posibilitatea parcarii in strada, iar statia de transport public este la 2 minute distanta.

Ana VladAna Vlad
09:02 25 Jul 22
Calitate si promptitudine🥰
lauralanciu lanciulauralanciu lanciu
06:20 24 Sep 21
Cei mai buni 🥰😘😘😘😘pupici
Dani PaiuDani Paiu
07:58 26 Jul 21
Foarte serioși si profesionisti. Recomand cu incredere.
Laura LLaura L
04:33 29 Jun 20
recomand toate ședințele noastre foto au fost super frumoase 😘mereu o sa revenim cu drag😘😘😘
Aura StrugaruAura Strugaru
14:31 12 Jun 20
Am avut acesta firma la nunta noastră.Sunt foarte mulțumită de calitatea serviciilor oferite.Recomand din toata inima LOOKS STUDIO deoarece au fost atenti la toate cerintele noastre si ne s-au surprins cu un album foto de excepție , ca sa nu mai vorbesc de calitatea filmări video impecabilă!Multumim si mult succes pe mai departe LOOKS STUDIO !!!!!
Alexandra BarbAlexandra Barb
18:57 27 May 20
Recomand cu drag, am avut parte de mult profesionalism din partea lor. Colaborarea cu acestia a fost minunata, au avut rabdare si multe idei, cu ajutorul carora am obtinut amintiri nepretuite de la botez iar calitatea pozelor si a filmarii au fost foarte bune.
Adrian Ionut ChituAdrian Ionut Chitu
16:56 18 Feb 20
Cu siguranta veti fi fotografii familiei mele la toate evenimentele importante din viata noastra,v-am recomandat unor prieteni si o voi face in continuare.Mai rar gasesti un om care se implica asa de mult intr-un proiect.Multumim mult Looks Studio pentru pozele reusite!!
auriu auraauriu aura
17:09 31 Aug 19
Suntem bucurosi de serviciile prestate de Looks Studio, nunta a trecut precum un vis frumos, dar ne-au ramas niste poze frumoase de aratat si copiilor nostri. Albumele sunt foarte calitative. Filmarile sunt cursive si calitative.
js_loader

Cover for Looks Studio foto-video
2,345
Looks Studio foto-video

Looks Studio foto-video

Studio si Evenimente
Iubim fotografia si filmarea artistica, de aceea raspundem tuturor provocarilor

Emotii! #looksstudio #fotografdeeveniment #forografiedenunta #fotografsibiu #fotografprofesionist #fotografnunta #foryou #trashthedress #mireasa2023 #nunta #nuntadevis ... See MoreSee Less
View on Facebook
#looksstudio #fotografdeeveniment #forografiedenunta #fotografsibiu #fotografprofesionist #fotografnunta #foryou #trashthedress #mireasa2023 #nunta #nuntadevis ... See MoreSee Less
View on Facebook
#looksstudio #fotografdeeveniment #forografiedenunta #fotografsibiu #fotografprofesionist #fotografnunta #foryou #trashthedress #mireasa2023 #nunta #nuntadevis ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Looks Studio foto-video
Ador fotografia pentru emotia pe care o starneste in fiinta mea! Fotografiile de acum imi sunt tare dragi pentru ca gemenii Ioanei sunt rodul dragostei sia rugaciunilor sale. Sunt copii doriti si binecuvantare in vietile lor!Am fotografiat cu mare bucurie Botezul Antoanetei si al lui Dominic si le doresc vieti lungi si frumoase!😍Fagadariu Ioana Iuliana#fotografbotez, #fotovideobotez, #looksstudio #sibiu ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Looks Studio foto-video
Looks Studio foto-video ... See MoreSee Less
View on Facebook

Grabeste-te sa prinzi oferta inainte ca spiridusii mosului sa inchida listele! 

Despre noi
În studioul nostru timpul zboară frumos, iar noi nu-i percepem trecerea, dar știm că rămân fotografiile, martor a frumuseții vieții în fiecare etapa a sa. Ne bucuram pentru fiecare emoție surprinsă!

Looks Studio
Echipa noastră oferă servicii foto-video profesionale de peste 10 ani , investind în permanență în echipamente de top și pregatire profesională!

Copyright © 2022 Looks Studio

WhatsApp chat