Portofoliu foto evenimente

LOOKS STUDIO –  SERVICII FOTOGRAFICE SI VIDEOGRAFICE
Looks Studio ofera gama completa de servicii profesionale foto si video cu tehnologie de ultima generatie si personal calificat!
Spunem povesti nemuritoare in Hermannstadt si o facem prin intermediul unor servicii foto video de inalta calitate. Profesionalismul, seriozitatea, atentia la detalii, dragostea pentru frumos si dorinta de nemurire sunt principalele noastre atuuri.

Looks Studio foto – video Sibiu, echipa care trateaza cu maxima seriozitate si implicare fiecare eveniment, ajutati de tehnologia de ultima generatie! looksstudio.ro

Oferim servicii foto video profesionale!  A fi fotograf si cameraman profesionist de nunta si eveniment, in general implica multa responsabilitate si efort sustinut atat financiar cat si informational. Iubim fotografia si filmarea artistica, de aceea raspundem tutoror provocarilor  in materie de foto – video. 

Daca iti traiesti marea dragoste, vrei sa te casatoresti sau urmeaza sa-ti botezi pruncul si esti in cautarea unui fotograf si a unui videograf, noi suntem solutia!  Afla ca iti vom fi alaturi negresit pentru a surprinde cele mai frumoase si emotionante momente. Realizam cu placere toate tipurile de sedinte ce marcheaza momente importante. Realizam sedinta foto “Save the date”, sedinta foto “Trash the dress” sedinta foto aniversara, sedinta foto de maternitate, sedinta foto de nou-nascut. Pentru noi e o bucurie sa fim parte din toate evenimentele din viata unei familii.

Realizam fotografii de produs si clipuri de promovare folosind drona si camere cinematice. Va punem la dispozitie cunostintele acumulate si serviciile de calitate pentru afacerea dumneavoastra

Fotograf nunta Looks Studio, foto, video

Nunta reprezinta apogeul confirmarii unui cuplu. De la cererea in casatorie, ca prim pas, pana la dezgatitul miresei un fotograf are alaturi de un cuplu foarte multe momente demne de fotografiat, precum momentul cereri in casatorie , sedinta save the date si logodna.

Nunta in sine cu pregatirea miresei, pregatirea mirelui, intalnirea dintre cei doi, emotiile familiilor, cununia civila si cununia religioasa, primul dans in calitate de sot si sotie, toate reprezinta momente memorabile.Looksstudio fotograf nunta urmareste cu mare atentie acest sir al evenimentelor.Povestea, tineretea si frumusetea voastra, iscusinta si priceperea noastra precum si tehnologia de ultima generatie ,ne vor determina sa realizam niste materiale foto  minunate. Fotografiile se vor realiza cu aparat foto full frame Nikon D5, obiective din seria de lux N + accesorii. Fotografia de nunta poate fi exceptionala, artistica, distractiva doar daca apelezi la serviciile unui fotograf nunta profesionist

Filmare nunta Looks Studio

Cand te gandesti la filmare nunta, ai in minte o imagine dinamica si superba a unei povesti de dragoste. Obiectivele aparatelor noastre moderne, tehnica de lucru fara cusur si capacitatea noastra de a surprinde spontan frumosul, duc la realizarea unor filmari nunti  senzationale. Folosim camere cinematice Blackmagic cu obiective Canon din seria de lux si accesorii de iluminat si stabilizare.

Asadar daca esti in cautarea unui cameraman nunta sau a unei echipe de videografi, apeleaza cu incredere si vei avea satisfactia unei investitii facute bine. In timpul sedintei video folosim drona pentru a da un plus montajului video nunta.

                                                                                                                              Filmari si fotografieri cu drona.
Filmare si fotografie aeriana Looks Studio, foto, video

Surprindem locuri si evenimente de la inaltime cu ajutorul dronei DJI Phantom 4Pro +.Putem realiza fotografie si videografie aeriana pentru diferite solicitari.  Filmarea si fotografia aeriana ofera o perspectiva  incantatoare a unui obiectiv avand multiple aplicatii in diverse domenii de activitate precum turism, imobiliare, transporturi, asigurari, publicitate, promovarea proprietatilor publice si private, sport si recreere, evenimente. Looks Studio, foto, video

Fotografie profesionala   

O sedinta foto este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti pune in valoare calitatile fizice si personalitatea.Sedintele foto profesionale pe care noi le pregatim sunt desavarsite. Fie ca vorbim de sedinte foto tematice, fie de sedinte foto aniversare, fie de sedinte foto de prezentare, tinta noastra este rezultatul multumitor.

Suntem deschisi la provocari si ne mobilizam usor pentru realizarea lor!

                                 

Fotografie de botez

In fotografia de Botez se reflecta miracolul vietii si tot ea reprezinta dovada unei iubiri implinite. Copilul tau este o minune, un suflet, o taina pe aceasta lume ce isi va gasi raspunsul pe parcursul vietii sale. Acum in speranta ocrotirii si acceptarii de divinitate se increstineaza sub ochii emotionati ai parintilor si ai celor dragi. Noi, Looks Studio, foto, video, vom fi pregatiti sa il  surprindem din ele mai frumoase unghiuri.

Filmari botez

Petrecerea de botez celebreaza fenomenul uimitor al nasterii. Realizam filmari botez pentru ca pruncul tau sa primeasca amintiri de nepretuit din ziua de Botez. Looks Studio, foto, video

Sedinte foto de maternitate

Femeia gravida e cea mai frumoasa, in ochii ii sclipeste dulcea iubire, bunatate si speranta are in privire, sa fii mama e o binecuvantare! Looks Studio, foto, video

maternitate looksstudio

Sedinte foto studio nou nascut (newborn)
Prima dulce imbtatisare, primul zambet, prima chemare din mintea mamei nu moare,plange de fericire, cu gand de multumire, catre Dumnezeu, pentru darul Sau.
Sa fii mama e o binecuvantare, si in noptile in care copilul plange tare, esti fericita sa-i fii alinare, sa-l culci incetisor in bratele tale.
Pentru sa suntem parinti si am studiat fotografia de nou nascut  știm să ne purtăm cu bebelușii. In studio va putem asigura toate condițiile necesare pentru ședința foto în siguranta si atmosfera placuta. Deținem o recuzita bogată si va asteptam preferabil in primele 14 zile de la nastere.
Looks Studio, foto, video
Fotografie de produs

Fotografiile produselor reprezinta un factor foarte important atunci când cumpărătorii fac o comanda online. O fotografie de produs, clară, iluminata corect, de înaltă calitate va creea o imagine pozitiva a site-ului dumneavoastră.

Veți putea avea prezentări inspirate si campanii de marketing de succes inclusiv în social media si optimizati astfel rata de conversie.

Întotdeauna imaginea de calitate a vândut. Cu toții ne dorim sa vedem cât mai multe detalii despre produsele pe care dorim sa le cumpărăm, de aceea fotografia de produs are un rol foarte important în vânzări, cu atât mai mult în mediul on-line.

Looks Studio realizează fotografii de produs atât pentru site, magazin online cât și pentru cataloage de promovare, pliante și alte modalități de reclamă.

Fotografie imobiliara

[grw place_photo=”https://looksstudio.ro/wp-content/uploads/sigla-icon-site.jpg” place_name=”Looks Studio” place_id=”ChIJecItAV9nTEcR5Yi6BZw6M4s” reviews_lang=”ro” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]