Fotografie / Videografie publicitara

Fotografiile produselor reprezinta un factor foarte important atunci când cumpărătorii fac o comanda online. O fotografie de produs, clară, iluminata corect, de înaltă calitate va creea o imagine pozitiva a site-ului dumneavoastră și veți putea avea prezentări inspirate, campanii de marketing de succes inclusiv în social media, optimizand astfel rata de conversie. Întotdeauna imaginea de calitate a vândut, cu toții ne dorim sa vedem cât mai multe detalii despre produsele pe care dorim sa le cumpărăm, de aceea fotografia de produs are un rol foarte important în vânzări, cu atât mai mult în mediul on-line. Looks Studio realizează fotografii de produs atât pentru site cât și pentru cataloage de promovare, pliante și alte modalități de reclamă.

Produsele se fotografiază în studio foto echipat cu lumini și accesorii speciale pentru fotografia de produs, astfel încât detaliile pe care cu toții le dorim sa fie cât mai bine reprezentate din diferite unghiuri și iluminare graduala. Folosim tipuri de suprafețe, lucioase și mate, reflexii și umbre îmbinate de fotograful profesionist prin tehnici speciale, pentru a creeat imagini atractive și detaliate.

sticla vin produs
fotografie produs
deodorant produs
fotografie produs alimente
sapun de maini produs
ceainic produs
album tiparit albastru 3 produs
spuma ras produs
produs mancare produs
1 (6)
fotografie produs culinara
fotografie produs alimente
fotografie produs alimente
fotografie produs culinara
fotografie produs alimente
fotografie produs alimente
fotografie produs alimente
fotografie produs alimente
fotografie produs culinara
parfum produs
album tiparit 3 produs

In scopul prezentarii companiilor oferim servicii  de filmare corporate constand in clipuri de promovare. Filmarile sunt calitate 4 K si sunt realizate cu camere cinematice profesionale. De asemenea putem utiliza drona pentru filmare aeriana 4k.

Atunci când cumpara de pe internet, oamenii sunt atrași de elemente vizuale, iar calitatea acestora optimizează șansele ca vizitatorii sa rămână și sa exploreze site-ul. Cu toții ne dorim ca imaginile din magazinul on-line sa fie cât mai bine reprezentate și sa reflecte cât mai bine realitatea. Atunci când oferi o imagine clară a produselor, vânzările crescut pentru ca gradul de încredere al clienților crește.

Looksstudio.ro realizează fotografii de produs si productie video publicitara , garantam servicii profesionale, avem experienta, dispunem de echipamente profesionale, oferim serviciu prompt și livrare rapida în diferite formate.Realizam fotografii de produs si clipuri de promovare folosind drona si camere cinematice. Va punem la dispozitie cunostintele acumulate si serviciile de calitate pentru afacerea dumneavoastra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *