Fotografie de produs /Fotografie publicitara

Fotografiile produselor reprezinta un factor foarte important atunci când cumpărătorii fac o comanda online. O fotografie de produs, clară, iluminata corect, de înaltă calitate va creea o imagine pozitiva a site-ului dumneavoastră și veți putea avea prezentări inspirate, campanii de marketing de succes inclusiv în social media, optimiza d astfel rata de conversie. Întotdeauna imaginea de calitate a vândut, cu toții ne dorim sa vedem cât mai multe detalii despre produsele pe care dorim sa le cumpărăm, de aceea fotografia de produs are un rol foarte important în vânzări, cu atât mai mult în mediul on-line. Looks Studio realizează fotografii de produs atât pentru site cât și pentru cataloage de promovare, pliante și alte modalități de reclamă.

Produsele se fotografiază în studio foto echipat cu lumini și accesorii speciale pentru fotografia de produs, astfel încât detaliile pe care cu toții le dorim sa fie cât mai bine reprezentate din diferite unghiuri și iluminare graduala. Folosim tipuri de suprafețe, lucioase și mate, reflexii și umbre îmbinate de fotograful profesionist prin tehnici speciale, pentru a creeat imagini atractive și detaliate.

1 (1)
1 (2)
1 (6)
1 (10)
1 (9)
1 (3)
1 (7)
1 (8)
1 (11)
1 (12)
1 (13)
1 (14)

 

Atunci când cumpara de pe internet, oamenii sunt atrași de elemente vizuale, iar calitatea acestora optimizează șansele ca vizitatorii sa rămână și sa exploreze site-ul. Cu toții ne dorim ca fotografiile din magazinul on-line sa fie cât mai bine reprezentate și sa reflecte cât mai bine realitatea. Atunci când oferi o imagine clară a produselor, vânzările crescut pentru ca gradul de încredere al clienților crește.

Looksstudio.ro realizează fotografii de produs si garantam servicii profesionale, avem experienta, dispunem de echipamente profesionale, oferim serviciu prompt și livrare rapida în diferite formate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =

Raspundem cu placere!
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)