DESPRE NOI

Despre noi sunt multe de spus. Pe scurt, oferim servicii foto video profesionale. Looks Studio suntem noi, un cuplu unit de pasiuni, una dintre ele fiind chiar arta vizuala.

Inceputul in lumea fotografiei a fost dedicat peisajelor si arhitecturii, apoi am devenit parinti si aceasta minune ne-a facut sa vedem cat de frumosi sunt copiii si cat de incredibile sunt pozele cu ei. Astfel ne-am trezit cu dorinta de a realiza fotografii si filmari botez Sibiu. Am investit in aparate de tip DSLR si mirrorless, trepiezi, carduri, acumulatori, harduri, calculatoare, am mers la cursuri de specializare, am studiat foarte mult acasa documentare si reviste de profil si totul pentru a realiza servicii foto video Sibiu la un standard inalt. Orice fotograf Sibiu si-ar dori sa primeasca feedback-uri pozitive din partea clientilor, de aceea noi am fost foarte bucurosi sa primim parerile pozitive ale clientilor nostri. Tratam cu maxima seriozitate si implicare fiecare eveniment.

Pentru ca ne plac povestile de dragoste si oamenii fericiti, ne-am dorit sa aducem un plus de multumire tinerilor casatoriti si astfel am decis sa prestam si servicii fotografice de nunta. Daca esti un cautarea unui fotograf nunta Sibiu, sa stii ca suntem intr-o continua perfectionare si ne documentam permanent pentru a aduce cele mai noi tendinte in domeniu.

foto video

TONY ZDARCU

Eu reprezint partea tehnica a echipei Looks Studio, voi fi prezent la nunta ta in calitate de fotograf nunta Sibiu si promit sa surprind cele mai frumoase cadre. Vei beneficia de fotografii dinamice, emotionante, clasice, macro si da, pot ingheta lacrimile de bucurie pentru eternitate.

.

IONELA ZDARCU

Eu sunt videograful Looks Studio si iti promit ca te voi face fericita atunci cand vei vedea minunatele filmari nunta Sibiu. Sunt puntea de legatura dintre client si Look Studio si voi fi prezenta la nunta ta pentru a capta cele mai frumoase filmari. Nimic nu-mi poate scapa, am o privire incredibil de agera.

 

foto video nunta

Revolution Slider Error: Slider with alias video not found.
Maybe you mean: 'home4-slider' or 'home-5-slider' or 'home-8-slider' or 'home-11-slider' or 'looksstudio'